Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Welkom bij Schiema

laboratoriumslangen


Gelegen in het hart van een van 's werelds grootste haven en industrie gebieden bedient SCHIEMA Rubber & Kunststoffen de markt met een bijzonder uitgebreid programma aan producten en diensten die u bijstaan in het continueren van uw processen.

Wat doet schiema?

Rubber en kunstof slangen, afdichtingen, slangkoppelingen, plaatrubber, rubber profielen, flenzen, het zijn slechts een aantal producten die SCHIEMA in haar veelzijdige assortiment heeft.
Met klanten in vele takken van de industrie in Nederland en daarbuiten is SCHIEMA al bijna twee decennia lang actief en een gewaardeerde partner in het behouden van continuïteit in de vele processen waarvoor Schiema producten en diensten worden ingezet.

Wat kunt u verwachten?

Zeer snelle levertijden, vaak vanuit directe voorraad en altijd zorgvuldig afgehandeld door het SCHIEMA team bent u verzekerd van het juiste product, op tijd en altijd van de beste kwaliteit.

SCHIEMA - Groot in Assortiment, Veelzijdig als producent!

Aanmelden nieuwsbrief

Direct op de hoogte van het laatste Schiema product nieuws? Meld u dan nu aan voor de e-nieuwsbrief.

HOSEBUN website

De HOSEBUN is één van de Schiema producten die bijzonder succesvol zijn in de markt. Speciaal voor dit product is er nu een website.
Lees meer

Schiema

Contact met SCHIEMA

Bellen, e-mailen, faxen en
langskomen. Het kan allemaal.
Hoe? Klik op de contact
knop en u weet het.

Contact
Verberg boodschap