Contact met Schiema

Tel: +31(0)10 238 08 66
Fax: +31(0)10 238 08 76
E-mail: info@schiema.nl

Nieuwsbrief

Ja, ik wil graag de SCHIEMA nieuwsbrief ontvangen per e-mail.

Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Schiema diensten

Naast het ruime assortiment dat Schiema u aanbiedt zijn er ook diverse Schiema diensten die aansluiten bij ons producten gamma en u van dienst kunnen zijn uw werkprocessen te optimaliseren. 

Assembleren

Helemaal afgestemd op uw wensen, eisen en op basis van wettelijke bepalingen assembleert Schiema slangen en koppelingen, test deze en voorziet uw nieuwe slang desgewenst van een certificaat.

Testen, Certificeren en Markeren van slangassemblages

Na een periode van gebruik is het keuren van uw slangen en koppelingen aan te raden en in een aantal gevallen zelfs wettelijk verplicht. Schiema voert deze dienst graag voor u uit met onze geavanceerde test apparatuur en vakkundig opgeleid personeel.

Geteste slangen en koppelingen worden desgewenst voorzien van een certificaat en worden door Schiema duidelijk gemarkeerd waarna uw weer z.s.m. met uw kostbare slang aan de slag kunt gaan op een veilige manier.

SIR slang keuringen

De SIR (Stichting Industriële Reiniging) richtlijn voor het testen van geassembleerde slangen is bij Schiema, als lid van de SIR, in goede handen. Vakkundig en volgens de gestelde richtlijnen kan Schiema deze keuring, APSAK (Algemene Periodieke Slangen Assemblage Keuring) uitvoeren in de Schiema test omgeving of bij u op locatie. Aan u de keuze maar altijd met het doel u z.s.m. weer te kunnen laten werken met uw slangen.

Verberg boodschap